Cult Royale

Tom Waits in a New Coat of Paint

katja-esther-huiskamer

Gisteravond hebben wij onze eerste try-out/open doorloop/gezellig concertje opgevoerd. Ons programma Tom Waits in a New Coat of Paint is een feit! Het afgelopen jaar zijn wij met volle passie in het repertoire van Tom Waits gedoken en zijn aan het arrangeren geslagen. Inmiddels hebben we een klein programma waar we mee kunnen optreden. Het was een leuke avond in Blijdorp, Rotterdam. Iedereen is zeer gastvrij ontvangen in de huiskamer van Mathijs en Jaakko. Morgen treden wij vier keer op tijdens het festival Cult Royale in Schipluiden.

Huiskamerconcert organiseren? Doen!

Vanmiddag hebben wij weer opgetreden, het was een prive-georganiseerd huiskamerconcert. Wat een goed idee toch!
Het is zo eenvoudig en o zo leuk. Er bestaan natuurlijk al huiskamerconcerten-organisaties, maar het is nog leuker als de initiatieven ook uit de prive sfeer komen.

Bij wie is het de volgende keer?!

Onderaan een herinnering uit de huiskamer van de Familie Geels, tijdens Festival
Cult Royale.


Cult Royale

Tijdens festival Cult Royale kreeg Tom Waits In A New Coat Of Paint een mooie plek in de huiskamer van de Familie Geels. Wij speelden ons programma afwisselend met de getalenteerde singer-songwriter Channah.

Een grote huiskamer maar te klein voor het aantal bezoekers, dat ons wilde zien! Sorry mensen, het deurbeleid hebben we heel soepel uitgevoerd, maar toch konden jullie niet meer naar binnen. Jullie stonden met de neuzen tegen het raam gedrukt. Volgende keer een geluidsinstallatie en stoeltjes in de tuin?
De reacties waren verpletterend enthousiast en zeer hartverwarmend. Wat wil je nog meer...

Pasted Graphic 10


Een mooi begin voor ons project!

“Turn the spit on that pig, kick the drum, here we come, and we will tango 'til you're sore!”


Pasted Graphic 1