Stacks Image 591

The More The Mary On Tour in jouw huiskamer!


Huiskamerconcerten hebben een lange traditie. Al generaties lang geven muzikanten concerten in huizen, huiskamers en tuinen.


Wil jij een huiskamerconcert van The More The Mary? Geef je dan op als host voor een concert tijdens ons
1-year Anniversary Tour in het voorjaar 2013!

Een huiskamerconcert geeft jou, je vrienden en familie de unieke kans om ons nieuwe programma
Tom Waits in a New Coat of Paint te beleven in een intieme sfeer. Jij zorgt voor de woonkamer/locatie, minimaal 35 gasten, en wij nemen de mooie verhalen van Tom Waits mee!

INFORMATIE VOOR HOSTS 1-YEAR ANNIVERSARY TOUR:Leuk, dat je geïnteresseerd bent om jouw huiskamer beschikbaar te stellen voor deze speciale huiskamertour van The More The Mary!

Voordat je verder leest, de gastheer of gastvrouw wordt niet belast met kosten tijdens deze tour! Zie hieronder.

The More The Mary zal een intiem concert verzorgen van 1 uur tegen een kaartverkoop van 15 euro per persoon. De gastheer of gastvrouw stelt de gastenlijst samen en nodigt minimaal 35 contacten uit voor het concert. De betaling van de plaatsen regelt de gastheer- of vrouw zelf. Dit kan op de avond zelf plaatsvinden.

Het kan zijn, dat je de gasten zelf graag verwent met een hapje en een drankje. Wil je hier geen zorg voor dragen, dan kan er ook een bedrijfje worden ingeschakeld dat kleine catering verzorgt. Of het cateringbedrijf zelf afrekent met de gasten of dat dit in de prijs van het kaartje wordt berekend zullen we dan moeten bekijken. Als het om het laatste gaat, dan ligt de prijs van het kaartje wel hoger.

Het is van groot belang, dat de opstelling van de meubels juist is. De opstelling nodigt uit tot een luisterconcert. Zijn er niet genoeg stoelen of banken? Geen probleem. Je kunt ook leuke sta-hoekjes creëren, bijvoorbeeld met een sta-tafel of je legt kussens of kleden op de grond.

Mocht er een piano aanwezig zijn, dan spelen wij daar graag op. De piano moet dan wel gestemd zijn. Is er geen piano aanwezig, dan nemen wij een elektrische piano mee.

The More The Mary bereidt zich graag rustig voor op het optreden. Op de locatie is er een aparte kamer beschikbaar.

Omdat de reistijd vaak plaatsvindt rond het uur van avondeten is het heel prettig als er bij aankomst een kopje soep is voor Katja Maria en Esther.

Je kunt The More The Mary natuurlijk ook boeken voor bijvoorbeeld een verjaardag of een diner. Hiervoor gelden andere voorwaarden. Voor meer informatie, neem dan gewoon even contact op!E-mail:
mail@themorethemary.nl